Verkoop 5+ slaapkamers, Lussemburgo, Müllertha, Luxemburg, Rue Philippe

Verkoop - Cod. 26197

  • Typologie: 5+ slaapkamers
  • Gebied: 250 m²
  • Getal kamers: 8
  • Verdieping: 4

De woning - gelegen in het centrum van de stad Luxemburg, in het bijzonder in de Rue Philippe - woont in een wijk goed aangesloten en geserveerd, de thuisbasis van kantoren en financiële activiteiten, de kenmerken dat het bijzonder waardevol maken. Het heeft een totale oppervlakte van 250 vierkante meter. verdeeld over een niveau.
Gelegen op de vierde verdieping van een elegant gebouw in de stijl van de recente herstructurering, het deel van het gebouw heeft een weids uitzicht over de omgeving, evenals extreme helderheid.
Bestemd voor een deel voor kantoren en deels voor residentieel gebruik, is het appartement wordt gekenmerkt door een extreme zorg in de renovatie van het interieur, uitgevoerd ter plaatse door een uitsluitend Italiaans.
Kadaster geïdentificeerd als residentieel gebruik - maar in feite uitgerust en kan ook gebruikt worden als een kantoor - de unit wordt verdeeld op basis van het gebruik; een kantoorruimte, bestaande uit entree gebied bestemd voor de receptie, een studeerkamer en een vergaderzaal uitgerust met faciliteiten van web conference. De vloeren zijn van Italiaans marmer en parket uitstekend, evenals antieke meubels die exclusiviteit en professionaliteit te geven op de werkvloer. Een aanvulling op de kantoorruimte een kleine kamer met 4 zetels en een extra receptie.
Het geheel wordt tenslotte voorzien van een inbraakalarm systeem volumetrische.
Voor het gehele appartement is een autonoom systeem van warm / koud.
De woonwijk bestaat in plaats van een slaapkamer en keuken in de open ruimte en tenslotte kamer van bed.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB